nieuwe-bezorgwagens-telesuper-nog-duurzamer

Nieuwe, nóg duurzamere bezorgbussen geleverd door Ford Schurer-Kamphuis

Vorige week was het zover: Ford Schurer-Kamphuis kwam vier nieuwe bezorgbussen leveren bij Telesuper. Deze zijn nóg duurzamer dan de huidige vloot.

Vrijdag 19 maart kwam Ford Schurer-Kamphuis uit Almere vier nieuwe, glanzende bezorgbussen bij Telesuper afleveren. Dit is slechts het begin: in totaal komen er de komende periode 65 nieuwe bussen bij. Die kunnen we goed gebruiken, want vanwege de uitbreiding van onze samenwerking met Coop begin dit jaar, hebben wij het drukker dan ooit!

Nog duurzamere bezorgbussen


Het mooie is dat de nieuwe bussen nóg duurzamer zijn dan de huidige bestelwagens. De Ford Transits zijn uitgerust met een schone 2 liter EcoBlue euro 6.2-motor, die tot de nieuwste en schoonste in de markt behoort. Dat vinden wij fijn, want duurzaamheid staat bij ons hoog in het vaandel! Zo is ons nieuwe pand volledig energieneutraal dankzij de zonnepanelen die op het dak liggen. Zelfs de enorme vriescel draait op onze eigen energie. En daar zijn wij trots op!

Ideale temperatuur


Natuurlijk zijn ook deze bussen voorzien van verschillende compartimenten, zodat de boodschappen ook tijdens de rit op de ideale temperatuur blijven. Ook onze bezorgers blijven op de juiste temperatuur, want de nieuwe bussen zijn voorzien van fijne stoelverwarming ;-).

Bestickering


Zoals je ziet, zijn de nieuwe bussen nu nog stralend wit, maar daar komt  snel verandering in. Momenteel zijn we druk bezig met het maken van een nieuw ontwerp dat we op onze bezorgwagens kunnen laten plakken. Omdat wij ook bestellingen van Coop bezorgen, gaan wij op de nieuwe bussen voor een gezamenlijke uitstraling. Hoe dit er precies uit gaat zien, zie je binnenkort!

Op de foto: Sanne Lundin (Assistent manager transport Telesuper) en Paul Janssen (Accountmanager Ford Schurer-Kamphuis)
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen