telesuper-nieuw-pand-almere

Nieuwe locatie voor Telesuper

Telesuper groeit uit z’n jasje. Hoogste tijd om te verhuizen naar een nieuwe, toekomstbestendige locatie.

Woensdag 16 september hebben we de sleutel ontvangen van onze nieuwe locatie aan de Damsluisweg in Almere. Het pand, dat ongeveer vier keer groter is dan onze huidige locatie, biedt alle ruimte om onze groeiambities verder te realiseren. 

Verder professionaliseren


We zijn er trots op dat we samen met onze partner Coop deze vervolgstap kunnen zetten. Het nieuwe E-fulfilment Center maakt het mogelijk om verder te professionaliseren, ons assortiment uit te breiden en de bezorgmomenten te verruimen.

Grote verbouwing


We streven ernaar om begin volgend 2021 operationeel te zijn vanuit de nieuwe locatie. Eerst staat de verbouwing en inrichting van dit nieuwe E-commerce Distributiecentrum op de planning. Daarbij kiezen we voor duurzame toepassingen, zodat we op alle fronten klaar zijn voor de toekomst. In de tussentijd blijven we onverminderd operationeel op de huidige locatie.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen