Nieuw: de ultraflexibele minimarket Grab &Co

Super enthousiast introduceren wij ons nieuwe concept: Grab &Co. In samenwerking met cateraar Leo - Love Good Food leveren wij een divers assortiment in een op- en afschaalbare grab and go.


De nieuwste cateringoplossing


Door de coronacrisis is voor veel bedrijven een bemand bedrijfsrestaurant niet rendabel. Veel medewerkers werken thuis of spreiden hun werktijden op kantoor. Maar áls ze er zijn, willen werkgevers hun medewerkers wél lekker eten en drinken bieden. Daar proberen wij met Grab &Co op in te spelen, met een voordelig, onbemand, modulair concept dat je altijd kan uitbreiden wanneer er weer meer personeel naar kantoor mag komen. Alle koelingen en stellingen staan op wielen, waardoor op- en afschalen snel en eenvoudig mogelijk is. De Grab &Co is dus niet alleen een oplossing voor nu, maar ook voor de toekomst, waarin (deels) thuiswerken waarschijnlijk het nieuwe normaal wordt. De Grab &Co is toepasbaar vanaf dertig lunchgebruikers en is aan te vullen met services als een heat station, soepmeubel of baristaservice.

 

We slaan de handen ineen


We werken samen met Leo - Love Good Food, cateraar met jarenlange ervaring in de branche. Leo is, samen met ons, de initiatiefnemer van Grab &Co. We kennen elkaar goed, want al vóór de geboorte van dit nieuwe concept werkten we samen. Hierdoor zijn we goed op elkaar ingespeeld en kunnen we maatwerk leveren. Net als wij, vindt de cateraar thema's als duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en versgarantie ook erg belangrijk. Daardoor kunnen wij snel en zonder al te veel moeite deze thema's zo goed mogelijk in ons werk integreren.

 

Voor ieder bedrijf wat wils


Ieder bedrijf heeft een andere voorkeur. Bij het ene bedrijf is er meer vraag naar versbereide yoghurt met granola en een quinoa-salade, bij het andere aan frisdranken, candybars en Cup a soup. Daarom kun je bij ons zowel kiezen uit het voordelige Coop-assortiment als het ultraverse assortiment van Leo – Love Good Food. Omdat alle producten voorverpakt zijn, kunnen medewerkers ook maaltijden of producten voor thuis meenemen.

 

Experience center


Sinds juni hebben we de eerste Grab &Co geopend in ons eigen E-commerce center in Almere. In het E-commerce center kunnen onze medewerkers vanaf nu 24/7 broodjes, maaltijden, salades, sappen, snacks en frisdrank kiezen en afrekenen. De Grab &Co fungeert ook als experience center: geïnteresseerde bedrijven kunnen een kijkje komen nemen. Wil je de Grab &Co bekijken? Leuk! Wij leiden je graag rond onder het genot van een lekkere koffie.

Wil je meer weten over Grab &Co? Klik dan hier.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen