Levering: een speerpunt in onze samenwerking

Wij begrijpen dat leveringszekerheid voor jou het allerbelangrijkst is. Daarom is dat voor ons een speerpunt in onze samenwerking.

Je wilt je bestelde boodschappen op de afgesproken dag en tijd geleverd krijgen. Wij snappen dat dit uiterst belangrijk is. Daarom leveren wij altijd op het gewenste moment de juiste bestelling.Jij geeft aan welke vaste leverdagen en levertijden het beste uitkomen en wij passen onze bezorging hierop aan. Daarnaast melden wij proactief wanneer er een kink in de kabel is bij een bestelling; als deze niet op tijd wordt geleverd of niet compleet wordt bezorgd. Wij doen er dan alles aan om dit zo snel mogelijk op te lossen. Daar mag je van op aan.

 
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen