Vet-gezonde-eekhoorn-afbeelding

Knutselplaat voor de herfst: vet gezonde eekhoorn

Noten zijn niet alleen lekker, ze zitten ook vol goede, gezonde vetten. En het mooie is, het bos ligt er vol mee. Van walnoten en hazelnoten tot tamme kastanjes en beukennootjes. Ze liggen allemaal voor het oprapen.

Maar dan heb je wel iets nodig om al dat lekkers in te verzamelen. Aan de slag dus! Ga in het bos op notenjacht met de kinderen (of vraag of de ouders dat in het weekend met ze willen doen) en knutselen maar. Benodigdheden: scharen, lijm, stiften, potloden en/of verf.

Leuk om te maken op een regenachtige herfstdag!

Download de knutselplaat vet gezonde eekhoorn

Deze tekst is geproduceerd door onze partner Coop.

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen