Kindvak beurs

Kindvak

Meld je aan voor de Kindvak beurs en ontvang 3 maanden gratis bezorging. Lees hier ook meer over Telesuper en haar jarenlange ervaring in de kinderopvang.

Schrijf je in voor de Kindvak beurs 


Kindvak is al 25 jaar hét vakevent voor professionals die werken met kinderen tot 12 jaar. Na het succes van de vorige edities vindt ook in 2022 de beurs plaats in ‘s- Hertogenbosch. Met een extra beurshal groeit het event in 20% in oppervlakte en 25% in bezoekersaantallen. Als kinderen je vak zijn is dit het ideale platform om je kennis te vergroten, op de hoogte te blijven van de nieuwste ontwikkelingen en actueel te blijven in jouw branche.

 

Ontvang 3 maanden gratis bezorging van de boodschappen


Wil je je inschrijven voor de Kindvak beurs? Meld je hier aan en ontvang ook nog eens 3 maanden gratis bezorging voor jouw kinderopvang. Meld je aan via deze link en wij nemen binnen 10 werkdagen contact met je op over de actie. Bezoek op de beurs ook onze stand 414 om onder een genot van een kop koffie en een broodje kennis met ons te maken! 

Schrijf je je niet in voor Kindvak? Ook dan kan je gebruik maken van onze actie. Klik hier.

 

Wie is Telesuper?


Telesuper is al 20 jaar leverancier van boodschappen aan de kinderopvang, kleinschalig wonen en bedrijven. Ons motto? Wij leveren meer dan boodschappen! Met onze handige tools is het bestellen van jouw boodschappen zo gepiept. En heb je ook nog eens een goed inzicht in je bestedingen en kosten. Wij begrijpen wat je als kinderopvang nodig hebt. Hiervoor hebben wij een speciaal assortiment food + non-food en portie- tot grootverpakkingen. Dus ook uitdeelcadeautjes, knutselspullen, luieremmers en slaapzakjes. 

 

Oog voor gezond en duurzaamheid


Duurzaamheid 


Als leverancier zijn we continu bezig met duurzaamheid en gezondheid. Zo hebben wij bezorgbussen die voldoen aan de laatste uitlaatgas-emissienorm. Rijden wij efficiënte routes in samenwerking met RoutiGo, zodat wij CO2-uitstoot verminderen. Is ons E-commerce 100% energieneutraal en recyclen wij kratten en petflessen. Verder schenken wij Buitengewoon Almere producten die bij ons buiten de THT-garantie vallen. 


Gezond


Bij ieder product in de webshop staat een score die laat zien hoe gezond het artikel is. Ideaal om een verantwoorde keuze te maken voor de kinderen. Verder bieden wij advies en inspiratie met behulp van kennis- en communicatiebureau Voedingsjungle. Op zoek naar gezonde tussendoortjes, ontbijt of avondeten? Dankzij onze receptenmodule waan je je in de wereld van duizenden recepten. Waarbij je met een druk op de knop de ingrediënten toevoegt aan je winkelmand!

Wil je ook gebruik maken van de diensten van Telesuper? Meld je hier aan als klant en ontvang bij je aanmelding 3 maanden gratis bezorging!

Wil je je aanmelden voor de Kindvak beurs en gebruik maken van onze actie? Klik hier.