Inspiratie

 

Laat je inspireren door blogs, recepten en handige weetjes voor jouw kinderopvang, zorginstelling of bedrijf. Per segment hebben we de leukste inspiratie-artikelen voor je verzameld. Denk aan handige bewaarposters, tips om met de seizoenen mee te eten en manieren om verspilling tegen te gaan. En natuurlijk de lekkerste gerechten en tussendoortjes voor jouw organisatie. 

Kinderopvang

telesuper-bezorgt-boodschappen-kinderopvang-kinderdagverblijf-peuterspeelzaal-bso-tso

Op zoek naar inspiratie voor gezonde tussendoortjes? Creatieve knutselplaten om met de kinderen mee aan de slag te gaan? Informatieve blogs over gezonde voeding? Lees dan gauw verder! Voor ieder seizoen en elke feestdag vind je passende blogs, artikelen en posters.

Lees verder

Kleinschalig wonen

Ontwerp zonder titel

Welke recepten zijn geschikt om voor een grote groep te koken? Hoe bewaar je groente en fruit het beste? Welke producten zijn prettig voor bewoners met een bepaald dieet? Lees het in onze inspiratie-blogs, artikelen en posters die we speciaal voor de kleinschalige woonvorm hebben ontwikkeld.

Meer lezen

Bedrijven

boodschappen voor bedrijven

Vind recepten voor bijzondere koffies, lekkere salades en rijk belegde broodjes. Print handige posters uit waarop je bijvoorbeeld kunt lezen wanneer welke groente in het seizoen is. We laten je ook graag zien hoe je duurzamer kunt opereren, met o.a. tips om minder vlees en juist meer groente te bereiden.

Bekijk de blogs