Groot inkopen voor uw bedrijf of organisatie

Grootverpakkingen maken, evenals gangbare supermarkt verpakkingen, deel uit van ons assortiment. Met kwaliteit, een breed en passend assortiment en een goede prijs.

Heeft u behoefte om boodschappen in grote hoeveelheden in te kopen? Telesuper biedt een uitgebreid assortiment van grootverbruikartikelen aan. Zowel in verse producten, diepvriesassortiment, kruidenierswaren en non food benodigdheden, zoals schoonmaakartikelen en disposables kunnen wij u voorzien.
Voor een aantal groepen versproducten zoals groente, fruit, zuivel, vlees en brood doen wij rechtstreeks zaken met de producent. Ook kantoorartikelen behoren tot ons assortiment. Deze artikelen zijn beschikbaar in zowel kleine als grote verpakkingen en daardoor geschikt voor zowel kleinere als grotere afnemers.
Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

MEER INFO
telesuper-levert-boodschappen-benodigdheden-bedrijfskantines-bedrijven
Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

MEER INFO
Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.

MEER INFO
Telesuper-bezorgt-boodschappen-kleinschalige-zorg-woonvoorzieningen