Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Om u te allen tijde goed van dienst te zijn, staan wij telefonisch, per e-mail en via onze online chatfunctie voor u klaar.
Support of hulp nodig? Wij staan voor u klaar.
Ontzorgen, betekent ook voor u klaar staan in geval dat er vragen of problemen zijn. U kunt daarom bij ons terecht via telefoon of e-mail. Nieuw is onze chat functie die ook beschikbaar tijdens het bestellen van uw boodschappen. Op deze manier kunt u altijd gebruik maken van onze support. Naast dat u met ons contact op kunt nemen, proberen wij proactief te ondersteunen waar nodig. Zo houden wij leveringen nauw in de gaten, zodat wij u op de hoogte kunnen stellen wanneer een levering onverhoopt later arriveert dan gepland. Problemen lossen wij zo snel mogelijk op en wij kunnen desnoods foutieve leveringen dezelfde dag herstellen. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.