Uw eerste pagina was: Wie zijn wij
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Wie is Telesuper? Wij zijn uw boodschappen leverancier voor kleinschalig wonen in de zorg, kinderopvang en bedrijfscatering.
Wie zijn wij
Online Boodschappen leverancier , in beeld

Telesuper is rond 2000 ontstaan vanuit een supermarkt onder de rook van Schiphol die bestellingen bracht naar bedrijven. Deze bedrijven zochten een partij die de dagelijkse of wekelijkse boodschappen kwam bezorgen, zonder dat men honderden euro’s per levering moesten afnemen. Om leveringen en bestellingen efficiënt te laten verlopen liet de directeur, Johan Dekker, van de supermarkt software schrijven. Deze software kwam des tijds in de plaats van fax en pen en papier.

Het succes van online bestellen in combinatie met kleinschalige leveringen werd gezien door collega’s van Johan Dekker. Zo ontstonden meerdere Telesuper vestigingen met eenzelfde uitstraling en assortiment.

In 2014 constateerde de aangesloten ondernemers dat de groei niet meer verwerkt kon worden op de bestaande locaties. Toen is besloten om één nieuw bedrijf op te richten van waaruit alle klanten bediend konden worden. Op 1 januari 2015 was dit een feit en ontstond Telesuper in de vorm zoals we deze nu kennen. Telesuper specialiseert zich als centraal bedrijf op boodschappen levering in kleinschalige zorg, kinderopvang en bedrijfscatering. 

Sinds 1 januari 2018 heeft Coop supermarkten een belang in Telesuper van 50% genomen. De directie, bestaande uit Johan Dekker en Marco Verduijn, is hierbij ongewijzigd gebleven. Samen met Coop wordt gebouwd aan een stevige groeidoelstelling.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.