Uw eerste pagina was: Wie zijn wij
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen

Wie zijn wij

Online Boodschappen leverancier , in beeld

Telesuper is rond 2000 ontstaan vanuit een supermarkt onder de rook van Schiphol die bestellingen bracht naar bedrijven. Deze bedrijven zochten een partij die de dagelijkse of wekelijkse boodschappen kwam bezorgen, zonder dat men honderden euro’s per levering moesten afnemen. Om leveringen en bestellingen efficiënt te laten verlopen liet de directeur, Johan Dekker, van de supermarkt software schrijven. Deze software kwam des tijds in de plaats van fax en pen en papier.

Het succes van online bestellen in combinatie met kleinschalige leveringen werd gezien door collega’s van Johan Dekker. Zo ontstonden meerdere Telesuper vestigingen met eenzelfde uitstraling en assortiment.

In 2014 constateerde de aangesloten ondernemers dat de groei niet meer verwerkt kon worden op de bestaande locaties. Toen is besloten om één nieuw bedrijf op te richten van waaruit alle klanten bediend konden worden. Op 1 januari 2015 was dit een feit en ontstond Telesuper in de vorm zoals we deze nu kennen. Telesuper specialiseert zich als centraal bedrijf op boodschappen levering in kleinschalige zorg, kinderopvang en bedrijfscatering. 

Vandaag de dag is het bedrijf in handen van drie aandeelhouders, waarvan twee ervan de directie vormen.


Wij houden u op de hoogte!