Uw eerste pagina was: Veel wekelijkse aanbiedingen
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Iedere week selecteert Telesuper voor u vele artikelen die in de aanbieding worden geplaatst. Onze aanbiedingen zijn verdeeld over alle productgroepen die wij leveren, zowel food als non-food. Van voedingswaren tot en met alle overige zaken die u in de kleinschalige zorg, kinderopvang of uw bedrijfskantine nodig heeft.
Veel wekelijkse aanbiedingen
Veel wekelijkse aanbiedingen, in beeld
Goede prijs én kwaliteit
Telesuper-aanbiedingen hebben de scherpst mogelijke prijs en de vertrouwde Telesuper- kwaliteit. Overtuig uzelf en neem een kijkje op de aanbiedingspagina's. Meld u aan voor een alert, zodat u onze e-nieuwsbrief ontvangt en niets van onze wekelijkse aanbiedingen mist.
Het gehele jaar denken wij met u mee. Dat uit zich bijvoorbeeld in een speciaal assortiment tijdens de feestdagen. In onze aanbiedingen letten wij verder op de seizoenen en houden daarbij rekening met de verkrijgbaarheid van bepaalde producten.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.