Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Biologische producten zijn op de verpakking altijd te herkennen aan het keurmerk met een groen blaadje. De Telesuper Puur lijn bevat onder andere biologische producten. Hierop staan keurmerken, maar wat betekent het eigenlijk als een product biologisch gecertificeerd is? 
Dit betekenen biologische keurmerken
Betekenis biologische keurmerken, in beeld

Het woord biologisch - of bio, eko, eco of organic - op voedingsmiddelen mag er alleen op staan als het product conform de EU-regels is geproduceerd. Naast het Europese groene blaadje zijn er nog meer keurmerken die aangeven dat een product biologisch is. Gebruik van dit keurmerk is verplicht. Dit blaadje hoeft niet persé groen te zijn maar kan ook in zwart of  wit afgedrukt worden. Producten met dit keurmerk voldoen aan de wettelijke eisen voor biologische productie. In Nederland wordt de productie gecontroleerd door SKAL Biocontrole.

Biologisch dynamisch
Als het keurmerk van Demeter op de verpakking staat, is het product afkomstig van de biologisch-dynamische landbouw. In de biologisch-dynamische veehouderij zijn de dierenwelzijnseisen hoger dan in de biologische veehouderij. De biologisch-dynamische landbouwmethode komt voort uit de antroposofie. Uitgangspunt is dat er een samenhang bestaat tussen mens, plant, dier, bodem en kosmos, waarbij duurzaamheid en dierenwelzijn heel hoog in het vaandel staan.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.