Uw eerste pagina was: Waar wij zitten
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Omdat Telesuper al haar klanten zo goed mogelijk wil bedienen, is ons bedrijf gevestigd in Almere. Vanuit dit centrale punt kunnen wij in heel Nederland leveren.
Waar wij zitten
Centraal in Almere, Nederland door, in beeld
Ons bedrijf is gevestigd in Almere. Vanuit dit centrale punt kunnen alle klanten in Nederland worden bediend. Onze opslag is opgedeeld in drie secties: ongekoeld, gekoeld en diepvries. Hierdoor worden de producten onder de juiste omstandigheden en met de juiste condities opgeslagen en verzameld.

Vervoer
De bestellingen worden daarnaast in drie temperatuurzones vervoerd, wederom opgedeeld in ongekoeld, gekoeld en diepvries. Wij leveren met speciaal hiervoor ontworpen voertuigen met EURO6 motor. Onze voertuigen worden middels een planningstool efficiënt ingezet en gedurende de rit gemonitord. Hierdoor worden afwijkingen in het leverschema direct opgemerkt en kunnen wij u op de hoogte houden wanneer een levering te veel van schema afwijkt.  

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.