Uw eerste pagina was: Vraag een demoaccount aan
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Wilt u een beeld krijgen van de mogelijkheden die onze webshop te bieden heeft? Of wilt u een kijkje nemen in ons assortiment? Vraag dan een demo account aan.
Vraag een demoaccount aan
Via onze online webshop willen wij u zo goed mogelijk bedienen. Wij hebben modules ingebouwd die het bestellen makkelijker maken en waarmee u toegang heeft tot extra's zoals overzichtelijk budgetbeheer en een receptenvinder. Ook ons totale assortiment is te vinden via de webshop. Heeft u interesse om te kijken wat deze webshop u allemaal te bieden heeft? Dan kunt u contact met ons opnemen en een demo account aanvragen. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.