Naast de vermelde houdbaarheid op de verpakking, houdt Telesuper zich aan houdbaarheid richtlijnen. Deze richtlijnen garanderen het minimaal aantal houdbare dagen per voedingsmiddelencategorie.
Voedingsmiddelen en de garantie voor een minimaal aantal houdbare dagen

Per artikel kan de vers houdbaarheidsgarantie afwijken. Op de Telesuper pakbon, die u bij elke levering van uw boodschappen ontvangt, staat per artikel vermeld tot wanneer deze houdbaar moet zijn. Op deze manier heeft u altijd inzicht in de houdbaarheidgaranties van uw producten. Hieronder vindt u de Telesuper richtlijnen voor gegarandeerde houdbaarheid per categorie.

 

Product Dagen
Bewerkte groente uit koeling 3
Vlees 4
Vleeswaren 7
Vleeswaren (lever / filet american) 3
Kaas Hollands 10
Kaas buitenlands 6
(Karne)Melk 6
Overige zuivel 5
Vis verpakt 5
Verse maaltijden / sappen 5
Koek en cake 14

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.