De nieuwe gezondheidsscores die Telesuper in de webshop gaat aanbieden per product, zullen het maken van bewuste keuzes al een stuk makkelijker maken. Daar op aanvullend kan Telesuper ook voedingsadviezen op maat geven.
Telesuper ontzorgt door middel van gezondheidsscores en voedingsadviezen
Gezondheidsscores voor producten en voedingsadviezen zijn te vinden bij Telesuper, in beeld
De boodschappen voor uw zorginstelling doet u uiteraard zorgvuldig. Een boodschappenleverancier die u daarbij helpt met raad en daad, zodat u de juiste keuzes heel bewust kunt maken, is daarom handig. Om u als klant verder te ontzorgen toont Telesuper vanaf medio juli een gezondheidsscore bij voedingsmiddelen in de webshop. 

Deze score geeft per product op het gebied van gezondheid een score weer. In combinatie met de al bestaande keurmerken en voedingswaarden kunt u zo nog bewuster uw producten kiezen. Aanvullend hier op kunt u bij ons ook vragen om voedingsadviezen. Op deze manier wil Telesuper u ontzorgen en u zo goed mogelijk helpen bij het inkopen van uw boodschappen.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.