Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang

Voeding en maaltijden voor kinderopvang bij Telesuper

Voeding en maaltijden voor kinderopvang, in beeld Telesuper begrijpt dat een gezond eetpatroon voor kinderen heel belangrijk is. ​Voor uw organisatie in de dagopvang of buitenschoolse opvang – leveren wij het complete supermarktassortiment en producten voor de professionele kinderopvang. Ons assortiment bestaat uit producten in de categorieën: babyvoeding, babyverzorging en persoonlijke hygiëne. 

Enkele voorbeelden uit ons assortiment zijn dagverse artikelen als zuivel, brood en groente en fruit.  Wij bieden ook een compleet assortiment DKW voor de lunch en de koffie- en theevoorziening voor uw personeel. Daarnaast bieden wij een ruim assortiment voedings- en verzorgingsartikelen, van flesvoeding en babyvoeding tot billendoekjes, luiers en spenen. Ook kunt u bij ons terecht voor hygiëne artikelen als luieremmers, hun cassettes en handschoenen. Ook voor kinderen met een dieet, allergie of speciale voedingsgewoonte heeft Telesuper een oplossing. Hierdoor hebben wij alles wat u nodig heeft voor baby’s, peuters, kleuters en jonge kinderen.

Wij werken met vers- en houdbaarheidgarantie en ondersteunen in uw bestelgemak dankzij onze uitgebreide webshop. Verder zorgen wij door middel van eigen transport dat uw bestelde boodschappen bezorgd worden op elke individuele locatie. De bezorging kan desgewenst tot in elke keuken en koelkast worden gebracht. 
 

Wij houden u op de hoogte!