Uw eerste pagina was: ​Visie en missie
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Bij Telesuper staan mensen altijd centraal. Daarmee bedoelen wij de klanten, de eindgebruikers maar ook medewerkers van Telesuper zelf.
​Visie en missie
Visie
Telesuper stelt zich ten doel de klant op een transparante, duurzame en betrokken wijze te ontzorgen, zodat de klant haar tijd kan besteden aan kernactiviteiten. Telesuper wil dit doen met een team medewerkers dat de ruimte krijgt zich te ontwikkelen en gestimuleerd wordt alles uit zichzelf te halen.

Missie
Telesuper levert aan kinderdagverblijven, kleinschalige zorg en catering. wij leveren een supermarktassortiment, aangevuld met het door de klant gewenste groothandelsassortiment op de met de klant afgesproken tijd, Ondersteund met 
verschillende ICT oplossingen, advies en support.
 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.