Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Telesuper garandeert uw kinderdagverblijf verse groente, fruit, zuivel en brood. Telesuper hanteert hiervoor een houdbaarheidsgarantie, die geldt vanaf het moment van afleveren.
Versproducten voor de kinderopvang
Versproducten voor de kinderopvang, in beeld
Voor uw organisatie in de kinderopvang – (medisch) kinderdagverblijf, peuteropvang of buitenschoolse opvang – leveren wij versproducten uit ons compleet assortiment supermarktartikelen. Ook specialiseren wij ons in professionele producten in de categorieën babyvoeding, babyverzorging en persoonlijke hygiëne.
 
Telesuper is dé supermarkt voor uw KDV, MKD, BSO of PSZ. Met een compleet supermarktassortiment met alle artikelen die u nodig hebt voor de verzorging van uw kinderen.
 
Om de kwaliteit van uw verse producten te garanderen, worden alle bestelde boodschappen volgens de norm vervoerd en bezorgd. Alle bestellingen worden door Telesuper volgens de H.A.C.C.P.-richtlijnen voor voedselveiligheid behandeld, vervoerd en bezorgd.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.