Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Met klanten in voornamelijk kleinschalige woonvoorziening, kinderopvang en bedrijfscatering horen wij vaak over verspilling. Als bijdrage aan een zo verantwoord mogelijke inkoop, hebben wij twee oplossingen.
Verspilling minimaliseren op basis van gericht advies
Variëteit in formaten
Met verschillende formaten verpakkingen van één product kan de klant kiezen voor het formaat dat het beste past bij de behoefte. Er hoeft niet onnodig voor een te grote verpakking te worden gekozen. Als online supermarkt kunnen wij dit bieden, omdat wij geen last hebben van ruimtebeperking. Ons assortiment is daardoor veel uitgebreider dan het assortiment van een fysieke supermarkt.
 
Persoonlijk inkoopadvies
Veel organisaties hebben een vast budget, dus is het van belang goed te kijken naar wat er écht nodig is. Wij maken de klanten meer bewust van de mogelijkheden. Soms is het bijvoorbeeld slimmer om voor een diepvriesvariant te gaan in plaats van vers, hoewel hier logischerwijs vaak de voorkeur naar uitgaat. Wij merken dat onze klanten hierdoor daadwerkelijk minder voedsel verspillen.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.