Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Hoe kan ik het beste de diverse soorten fruit bewaren. Geldt voor citrusfruit hetzelfde als voor zacht fruit en hardfruit? Moeten aardbeien en peren in de koelkast en een appel en mandarijn juist niet?
Hoe bewaar je vers fruit van Telesuper het beste?
Hoe bewaar ik vers fruit het beste, in beeld
Nu de winter achter ons ligt, wordt het aanbod vers fruit weer groter. Vers fruit is niet alleen gezond, maar biedt ook mogelijkheden in de keuken. Een lekkere smoothie, ijs met vers fruit of een frisse fruitsalade zijn zo gemaakt.
De zomerwarmte maakt het bewaren van fruit soms lastig. De vele soorten fruit hebben ook een andere bewaarmethode nodig. AGF Siere, groente- en fruitleverancier van Telesuper, geeft bewaartips, zodat u langer kunt genieten van uw verse fruit.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.