Uw eerste pagina was: Verantwoord inkopen is eenvoudig
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Het verantwoord inkopen van uw boodschappen is goed voor zowel uw portemonnee als het milieu en is dankzij de praktische oplossingen van Telesuper ook op eenvoudige wijze te realiseren. Zo kunt u verpakkingen van verschillende formaten bestellen of bijgestaan worden door een van de adviseurs tijdens uw inkoopproces.
Verantwoord inkopen is eenvoudig
Hoe koopt u verantwoord in?, in beeld
Tijdens het bestellen van uw boodschappen in de webshop, kunt u in één oogopslag de mogelijkheden voor een product bekijken. U kunt dan kiezen uit de verschillende formaten die worden aangeboden. Hierdoor hoeft u niet meer onnodig teveel te bestellen en uiteindelijk eten weg te gooien, maar koopt u de hoeveelheid die past bij de behoefte.
 
Weet u niet precies welke afwegingen u moet maken om op een meer verantwoorde manier in te kunnen kopen? Dan kunt u worden bijgestaan door een van onze adviseurs. Zij bekijken het inkoopproces en leggen verschillende mogelijkheden aan u voor. Samen komen jullie tot een inkoop die bij u past. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.