Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Telesuper bezorgt alles wat u nodig heeft - snel en tegen vaste (lage) bezorgkosten. We begrijpen dat u een product bestelt omdat u het nodig heeft. Wij doen er alles aan om het zo snel mogelijk bij u te bezorgen.
Voordelig samenwerken door lage bezorgkosten
Vaste (lage) bezorgkosten van € 2,99, in beeld
Snel en betrouwbaar
We bieden snelle en betrouwbare service, van aankoop tot bezorging. Zo kunt u zich concentreren op het runnen van uw organisatie.
 Bij een gemiddelde (minimale) orderwaarde van 100 euro zijn de vaste (lage) bezorgkosten slechts € 2,99 per bestelling. Zo blijft samenwerken met Telesuper zo voordelig mogelijk.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.