Deze tekst heeft betrekking op: Bedrijfskantines
Om de voorraad van uw bedrijfskantine optimaal op orde te hebben, voorziet Telesuper in food en non-food. Altijd voordelig geprijsd en ruim gesorteerd.
De voorraad van uw bedrijfskantine, verzorgd door Telesuper
U wilt een ruime keuze hebben in producten en merken voor de voorraad van uw bedrijfsrestaurant. Telesuper zorgt hier voor. Met kwaliteit, een breed en passend assortiment en een goede prijs.

Ons assortiment blinkt uit in eigen huismerken van A-merk kwaliteit (maar dan 10-20 procent goedkoper), budgetmerken en natuurlijk ook de vertrouwde A-merken. Deze producten leveren wij op maat op de overeengekomen dagen en tijden in de week. Dit alles om een succes maken te maken van uw catering.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.