Uw eerste pagina was: Artikelinfo
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Wil je de voedingswaarden, eventuele allergenen en ingrediënten inzien van een product? In onze webshop staat deze informatie (en nog meer) per product vermeld.
Artikelinfo
Uitgebreide artikelinformatie, in beeld
Via de webshop krijg je per product inzicht in onder andere de voedingswaarden, allergenen en keurmerken. Maar je kunt ook een filter instellen op basis van keurmerken waardoor je alleen de producten ziet die tot een bepaald keurmerk behoren. Zo maken wij inzichtelijk wat jij moet weten om de boodschappen af te stemmen op eventuele dieetwensen of allergieën.

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.