Ook nadat de THT-datum is verstreken, kunnen producten nog prima te eten of drinken zijn. Of dit het geval is, kunt u zelf beoordelen.
THT-datum versterken; ​beoordeel dan zelf of het product nog goed is!

Het kan voorkomen dat de THT-datum (ten minste houdbaar tot) van een product is verlopen of dat het product helemaal geen houdbaarheidsdatum heeft. Vertrouw dan op uw eigen waarneming en bepaal door te ruiken en eventueel te proeven of u het product nog kunt eten of drinken. Als het product er nog goed uitziet en er ook geen gekke reuk aanzit, kunt u het vaak nog eten of drinken, ook na het verstrijken van de THT-datum. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.