Deze tekst heeft betrekking op: Bedrijfskantines
Telesuper is ook uw leverancier in koffie voor uw bedrijfscatering. Koffie wordt door werknemers als zeer waardevol beschouwd tijdens de werkweek. Telesuper biedt u alle nodige producten om hier uw werknemers in te voorzien.
Telesuper verzorgt ook uw koffie voor bedrijfscatering
Koffie voor bedrijfscatering bij Telesuper, in beeld
In Nederland is koffie een belangrijk onderdeel van ons werkende leven. Deze wens wilt u als werkgever of cateraar serieus invullen. Telesuper helpt u hier bij. In ons assortiment vindt u koffievarianten voor alle apparaten in uw organisatie; zowel professioneel als voor kleinverbruik. De mogelijkheden zijn daarnaast zeer divers. Wij leveren: fresh-brew, instant, liquid, koffiepads, koffiebonen of maling. Daarnaast levert Telesuper ook alles voor erbij: suiker, melk, roerstaafjes en koek. Zo is koffievoorziening compleet en gemakkelijk geregeld. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.