Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Het Adamas Inloophuis steunt iedereen die geconfronteerd wordt met kanker en biedt hen hulp bij het verwerkingsproces. Telesuper draagt deze warme organisatie een net zo’n warm hart toe. Daarom zijn we al sinds 2017 vriend van het Adamas Inloophuis en steunen we de activiteiten die zij ondernemen.
Telesuper trotse vriend van Adamas Inloophuis
Telesuper steunt Adamas Inloophuis, in beeld
Als de diagnose kanker wordt gesteld, heeft dat effect op de patiënt en op zijn of haar omgeving. De vrijwilligers en therapeuten van het Adamas Inloophuis bieden een luisterend oor voor mensen die zelf kanker hebben (gehad), of als een dierbare kanker heeft of daaraan is overleden. Het inloophuis organiseert daarnaast verschillende activiteiten die ontspanning, kracht en zingeving kunnen geven, zoals lotgenotencontact, therapeutische begeleiding, yoga, verwendagen en maaltijdbereiding. Voor kinderen vanaf 4 jaar worden speciale bijeenkomsten georganiseerd. Omdat Telesuper dit initiatief een heel belangrijke vindt, zijn wij vriend geworden. 

Meer informatie over het inloophuis vindt u op www.adamas-inloophuis.nl.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.