Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Zorgtotaal is de beurs waar tweejaarlijks alle zorgprofessionals zich drie dagen lang laten informeren over de ontwikkelingen in de markt.
Met hart en ziel voor de zorg: Zorgtotaal 2019
Telesuper op Zorgtotaal 2019, in beeld
Zorgtotaal is de vakbeurs voor betere zorg. Gedurende drie dagen staat deze vakbeurs garant voor kennis, inspiratie, netwerken en beleving. Ook dit jaar bemannen wij een stand op Zorgtotaal.

In de zorg wordt de structuur steeds complexer. In weinig tijd moet veel gebeuren en het budget moet ook nog eens beheersbaar blijven. Wij begrijpen dat. Daarom bieden wij met onze boodschappenservice veel gemak, maar houden we ook de focus op zo laag mogelijke kosten. Wij gaan graag met je in gesprek over de ontwikkelingen in de zorg en hoe wij kunnen helpen om meer tijd vrij te maken om te zorgen. Daar draait het immers om!

Zorgtotaal vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht van 12 t/m 14 maart.
Wij nodigen je van harte uit op onze stand: 07.B028.


 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.