Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Telesuper geeft mensen die, om wat voor een reden dan ook, moeilijk aan het werk komen, graag een kans.
​Vanuit Wajong of re-integratie werken bij Telesuper
Wajong of re-integratie: Telesuper geeft mensen graag een kans, in beeld
Bij Telesuper werken ook jongeren met een Wajong-indicatie en jongeren die vallen onder het doelgroepenregister. Daarnaast zijn er mensen bij ons werkzaam via een re-integratietraject of via het UWV vanuit de WW. Wij vinden het heel belangrijk dat mensen, die om wat voor reden dan ook, moeilijk aan werk kunnen komen, ook een kans krijgen. Telesuper wil hen deze kans geven. Wij nemen graag de tijd om iedereen te helpen het beste uit zichzelf te halen. Onze visie is dat ieder mens uniek is, ook in zijn kunnen en doen. Met deze insteek zorgen wij ervoor dat iedere werknemer en stagiair kan doen wat hij leuk vindt en waar hij goed in is.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.