Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Betaalbaar assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer u dat wilt. Laat u ontzorgen door Telesuper.
Boodschappen leverancier voor het kinderdagverblijf, ook dat is Telesuper
Kinderopvang: boodschappen online bestellen is makkelijk bij telesuper, in beeld

Uw kinderopvang bestaat mogelijk uit meerdere vestigingen met in elk kinderdagverblijf één of meer disciplines zoals dagopvang, peuterspeelzaal, tussenschoolse opvang en buitenschoolse / naschoolse opvang. 

Bij het aanbod van een aantal van deze vormen van opvang is voeding, drinken en persoonlijke hygiëne inbegrepen. Zo zal er bij uw kinderdagverblijf voor kinderen tussen 0 en 4 veel gebruik worden gemaakt van luiers, zalfjes en kindspecifieke voeding. Bij de naschoolse opvang voor kinderen tussen 4 en 12 ligt de nadruk op fruit, limonade, koekjes, wc-papier en soms warm eten. In schoolvakanties zorgt u vaak ook voor de lunch.

Voor al deze opties is Telesuper uw online leverancier van alle boodschappen. Telesuper heeft de benodigde ervaring in het leveren van boodschappen voor de kinderopvang en kan flexibel rekening houden met al uw wensen door middel van onze online boodschappentool. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.