Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Telesuper is specialist als het gaat om boodschappen voor kinderopvang. Daar passen wij niet alleen ons assortiment op aan, we werken ook samen met andere specialisten uit de branche om ervoor te zorgen dat kinder- en babyvoeding bij ons de beste kwaliteit heeft.
Speciaal kinderopvang assortiment van Telesuper
Speciaal kinderopvang assortiment van Telesuper, in beeld
In samenwerking met dé toonaangevende leverancier binnen de branche voor de professionele kinderopvang bieden wij producten in de volgende categorieën:
• Babyvoeding
• Babyverzorging
• Persoonlijke hygiëne
 
Kwaliteit op basis van veel ervaring
Deze leverancier werkt nauw samen met de kinderdagverblijven. Veel van de beschikbare producten zijn samen met kinderdagverblijven ontwikkeld, met als resultaat topproducten van betrouwbare kwaliteit waar kinderen en hun verzorgers van profiteren.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.