Uw eerste pagina was: Software die helpt en ontzorgt
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Als klant van Telesuper kunt u profiteren van de toegevoegde waarde van onze ICT-koppelingen en -ondersteuning. Wij adviseren over de best passende software opties (en realiseren die desgewenst).
Software die helpt en ontzorgt
Telesuper heeft als doel meer te zijn dan een online supermarkt met ook een assortiment grootverbruik. Daarom hebben wij geïnvesteerd in software die onze klanten helpt en ontzorgt. Naast een gemakkelijke en overzichtelijke online bestelmodule, hebben wij een budgetmodule toegevoegd die bestellers helpt bij het monitoren en bewaken van het jaarbudget. Ook de financiële afdeling van uw bedrijf kan hierdoor snel overzicht krijgen van de uitgaven. 
 
Tevens zijn er ook ICT-koppelingen beschikbaar voor uw inkoopsysteem en financiële administratie. Onze bestelomgeving kan worden gekoppeld aan het kassasysteem van de klant, waardoor zelfs bestellen vanuit de kassa mogelijk is.
 

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.