Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Almere, 29 maart 2018 – Coop Holding B.V. heeft vijftig procent van de aandelen van Telesuper Nederland Holding B.V. overgenomen. De overige aandelen blijven in handen van de huidige drie aandeelhouders. Twee daarvan vormen tevens de directie van Telesuper.
Telesuper haalt met Coop strategische partner in huis
Almere, 29 maart 2018 – Coop Holding B.V. heeft vijftig procent van de aandelen van Telesuper Nederland Holding B.V. overgenomen. De overige aandelen blijven in handen van de huidige drie aandeelhouders. Twee daarvan vormen tevens de directie van Telesuper.

Telesuper is actief als snel groeiende online supermarkt voor de zakelijke markt. De organisatie levert een volledig pakket boodschappen aan (kleinschalige) zorginstellingen, kinderopvangcentra en bedrijfscatering. Met een fijnmazig distributienetwerk wordt heel Nederland bediend. Het assortiment bestaat voor het grootste deel uit supermarktassortiment, aangevuld met foodservice-assortiment geleverd door foodspecialisten.

Groeidoelstellingen verwezenlijken

Met Coop als strategische partner beoogt Telesuper in verder ongewijzigde vorm, met de zittende directieleden, de groeidoelstellingen versneld te verwezenlijken. Telesuper staat voor vers, voordelig en ontzorgt de zakelijke klant maximaal. De recent gesloten deal biedt de mogelijkheid deze merkwaarden beter vorm te geven door de sterke punten van beide strategische partners ten volle te benutten. Het platform Telesuper.nl en de webshop Coop.nl blijven overigens naast elkaar functioneren.

Johan Dekker, oprichter en Algemeen Directeur Telesuper: “We zijn erg blij met deze nieuwe samenwerking. Met deze stap hebben wij onze scherpe inkoop veiliggesteld en kunnen wij onze groei versnellen. Doordat wij al vele jaren inkopen bij Coop voelt deze samenwerking vertrouwd.”

Fred Bosch, Algemeen Directeur Coop: “Om strategische redenen heeft Coop een belangrijk aandeel genomen in Telesuper. We volgden de prestaties van Telesuper al geruime tijd als leverancier en zien goede mogelijkheden om in de toekomst samen ’t verschil te maken voor zakelijke klanten.”

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.