Uw eerste pagina was: Samenwerking Pieter van Foreest
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Samenwerking met Apetito, Gewoon Lekker Thuis en Pieter van Foreest.
Samenwerking Pieter van Foreest
Telesuper is erg blij om samen met Apetito en Gewoon Lekker Thuis de gunning te hebben gekregen van Pieter van Foreest om de boodschappen te mogen leveren bij de locaties van Pieter van Foreest.
 
Steeds vaker weten zorginstellingen Telesuper te vinden als het gaat om het leveren van een uitgebreid en scherp geprijsd supermarktassortiment in combinatie met maaltijden en maaltijdcomponenten. Hierin werken we samen met specialisten met maar één doel; Het ontzorgen van de klant zodat die tijd heeft voor zijn cliënten.
 
https://pietervanforeest.nl/actueel/contract-voeding-met-apetito-getekend

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.