Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Telesuper is te vinden op standplaats 115. Wij hopen u daar te zien!
Routebeschrijving naar KindVak 2018
Routebeschrijving naar KindVak 2018, in beeld

Routebeschrijving naar KindVak 2018

KindVak vindt op 18, 19 en 20 januari 2018 plaats in de Brabanthallen ’s-Hertogenbosch. De Brabanthallen zijn gemakkelijk te vinden via de ANWB-borden langs de A2 en de A59. Op deze borden wordt vroegtijdig aangegeven welke route gevolgd moet worden voor de Brabanthallen.

Mocht u met behulp van navigatie rijden, dan kunt u het volgende adres invoeren:
Diezekade 2, 5222AK ’s-Hertogenbosch.

Het complex beschikt over 4000 parkeerplaatsen.

U vindt Telesuper op standplaats 115, hopelijk zien wij u daar!

Reizen met openbaar vervoer

Vanaf het centraal station van ’s-Hertogenbosch kunt u via de Westzijde lopen naar de Brabanthallen, maar ook de gratis bus nemen van KindVak. Deze vertrekt elke 15 minuten naar Brabanthallen. Op het station is tevens aangegeven welke uitgang u moet verlaten richting de Brabanthallen.
Besluit u toch om te gaan lopen (ongeveer 20 minuten), dan kunt u via de westzijde van het station het spoor blijven volgen totdat u aan uw linkerzijde de Brabanthallen ziet liggen.

U vindt Telesuper op standplaats 115, hopelijk zien wij u daar!

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.