Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
De informatie die Questionmark geeft over producten heeft betrekking op gezondheid, milieu, mensenrechten en dierenwelzijn. Deze informatie is gratis te vinden en vanaf juli zijn de gezondheidsscores ook beschikbaar bij elk product in de Telesuper webshop.
Questionmark geeft onafhankelijke informatie over producten
Objectieve informatie over voeding door Questionmark, in beeld
Questionmark is een onafhankelijke stichting, die consumenten in staat stelt om met objectieve informatie over gezondheid en duurzaamheid van voeding, zelf een bewuste keuze te maken. Questionmark brengt alle aspecten in kaart die een rol spelen in de keuze voor voeding; gezondheid, milieu, mensenrechten en dierenwelzijn. De stichting maakt deze informatie gratis beschikbaar via verschillende apps en een website. Op deze manier bieden zij transparantie over de oorsprong van producten, het productieproces en laten zij zien welke impact bepaalde producten hebben op de natuur, mens en dier. Op deze manier wil Questionmark bedrijven kennis bieden en prikkelen om voor een duurzamer aanbod te kiezen en consumenten aansporen om meer vraag naar duurzame producten te ontwikkelen. De gezondheidsscores van Questionmark zullen medio juli te vinden zijn in de webshop van Telesuper.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.