Uw eerste pagina was: Responsive
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Responsive wil zeggen dat u met een PC, notebook, tablet, mini-tablet en smartphone zonder problemen alle functies van onze webshop kunt gebruiken.
Responsive
Om u overal en op elk moment zo goed mogelijk van dienst te zijn, zorgen wij ervoor dat onze diensten werken op al uw apparaten. Dat wordt volledig responsive genoemd. Hiermee streven wij ernaar dat u op elk moment gebruik kan maken van de diensten die wij aanbieden in onze webshop en dus altijd een bestelling kan plaatsen of in contact kunt treden met onze klantenservice. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.