Uw eerste pagina was: Recepten
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Wat eten we vandaag? Met onze receptenmodule is het eenvoudig om inspiratie op te doen. Bovendien kun je direct de ingrediënten van een recept bestellen.
Recepten
Recepten, in beeld
De receptenmodule uit onze webshop is een handige tool voor het opdoen van de nodige inspiratie voor lunchgerechten, tussengerechten en hoofdgerechten. Uiteraard staat bij elk recept de bereidingswijze beschreven en kun je gemakkelijk de bijbehorende ingrediënten in één keer bestellen.

De module gebruik je door een keuze te maken uit het soort gerecht, de tijdsinvestering, het type gerecht en uit welke ‘keuken’ het gerecht komt. Eén selectie hierin maken kan ook; zoek je een ovenschotel, dan toont het systeem alle ovenschotels.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.