Uw eerste pagina was: Rapportages
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
In onze webshop is het een- voudig om afnamerappor- tages van de boodschappen in diverse formats te genereren. Dan hoef je die mooi niet zelf te maken.
Rapportages
Rapportages, in beeld
Omdat de webshop in staat is om uw budget en uw verbruik bij te houden, kunnen op basis van deze gegevens ook handige rapportages gegenereerd worden. Deze rapportages kunnen gemaakt worden per vestiging, per groep, per week of periode en zijn zowel te zien in excel als PDF. Daarnaast geeft de rapportage specificaties inclusief en exclusief BTW. Een handige tool waardoor u snel overzicht krijgt in uw afname ten opzichte van uw budget. 


 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.