Telesuper werkt samen met Project Boris, waardoor jongeren met een beperking bij Telesuper door middel van werkervaring zichzelf volop kunnen ontwikkelen.
​Jongeren met een beperking worden begeleid in hun ontwikkeling bij Telesuper
Door Project Boris ​kunnen jongeren met een beperking werken bij Telesuper, in beeld
Telesuper vindt het belangrijk dat jongeren die moeilijk aan een baan komen, kunnen werken en zichzelf kunnen ontwikkelen. Om dit te kunnen realiseren, werken wij samen met Project Boris. Project Boris is gericht op arbeidsbemiddeling van jongeren die beperkt zijn in hun ontwikkeling, op welke manier dan ook. Als erkend leerbedrijf bieden wij leerlingen uit het praktijkonderwijs en voortgezet speciaal onderwijs een plek waar zij zich op hun gemak voelen en in een prettige omgeving kunnen werken en leren. Dit zien wij als een goede voorbereiding op de arbeidsmarkt en hun toekomst. Lees meer op www.borisbaan.nl.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.