Uw eerste pagina was: Bekijk ons Paasmagazine 2018
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Goed voorbereid Pasen vieren met Telesuper! Telesuper heeft weer een mooi assortiment samengesteld. Hier kunt u het magazine online bekijken.
Bekijk ons Paasmagazine 2018
De eerste maanden van 2018 zijn alweer voorbij gevlogen en de paasdagen komen steeds dichterbij. Dit jaar willen wij u ook weer van dienst zijn zodat u van deze dagen een feest kunt maken.
In dit paasmagazine vindt u ons paasassortiment dat u online kunt bestellen. Naast het overzicht van producten staan er ook per gang heerlijke recepten in die snel en makkelijk te bereiden zijn.
Alle producten zijn te vinden in de webshop onder de categorie ‘pasen’.

Namens het gehele team wensen wij u fijne en smakelijke feestdagen toe.
Team Telesuper

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.