Uw eerste pagina was: Bekijk ons Paasmagazine 2017
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Ga goed voorbereid het paasweekend in met Telesuper! Telesuper heeft voor u een mooi assortiment samengesteld. Hier kunt u het magazine online bekijken.
Bekijk ons Paasmagazine 2017
In het paasmagazine ziet u het paasassortiment van Telesuper. Daarnaast staan er voor ieder moment van de dag lekkere recepten in. Start de dag met frambozen-croissants met mascarpone, geniet tijdens de borrel van mini calzone pizza's en zet eens frisgroene dopertwen-roomsoep op tafel als start van de maaltijd. Als hoofdgerecht vind u het recept van een eenvoudig te maken maar heerlijke varkenshaas met appelpartjes. Het dessert mag natuurlijk niet missen. We geven u twee suggesties die allebei zeker de moeite waard zijn.

​Zodra u uw keuze heeft gemaakt, vult u een bestellijst in voor de producten die wij op maat moeten bestellen. Deze vindt u achterin het magazine. Geef deze uiterlijk 2 april mee aan de chauffeur. De werkwijze staat vermeld. Als u nog vragen heeft, dan kunt u uiteraard altijd contact opnemen met de onze binnendienst.

 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.