Uw eerste pagina was: Chat
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Onze klantenservice staat je graag te woord. Heb je vragen, bijvoorbeeld tijdens het online bestellen? Die beantwoorden we graag en zonder moeite!
Chat

Onze klantenservice helpt overal waar mogelijk. Heb je vragen over bestellingen, retourneren, leveringen of andere zaken, dan is onze klantenservice beschikbaar om je zo goed als kan van dienst te zijn. 

Via een online chat is onze klantenservice tijdens kantooruren bereikbaar. Uiteraard kun je ons ook bellen of e-mailen. Wij staan voor je klaar!

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.