Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
In de zorg is het thema persoonsgebonden zorg – ook wel Personalized Healthcare - een belangrijk aandachtspunt. Maar wat is dat precies?
Samen werken aan persoonsgebonden zorg
Persoonsgebonden zorg ook bij voeding, in beeld
Personalized Healthcare betekent voor iedere patiënt op basis van de juiste diagnose, de juiste therapie op het juiste moment. Deze therapie op maat moet uiteindelijk leiden tot een betere zorg voor patiënten, door meer kennis over de mens zelf én de aandoening die hij heeft.
 
Therapie op maat en daarbij de wens van de bewoner/cliënt anno 2019 om graag de regie te hebben over zijn eigen gezondheid, vragen om een persoonlijkere benadering van de zorg. Niet alleen technologische ontwikkelingen dragen hieraan bij, maar ook maatwerk rond eten en drinken moet deze persoonlijkere vorm van zorg opleveren. En daar helpen wij graag een handje bij.
 
Voor jou als zorgverlener is het uitermate belangrijk dat wij niet alleen de boodschappen zorgvuldig leveren, maar ook dat we flexibel zijn en samen goed luisteren naar de wensen van jouw bewoners/cliënten. Samenwerking is voor ons het sleutelwoord, want samen maken we het verschil!

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.