Uw eerste pagina was: Telesuper, afgestemd op uw wensen
Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Onze flexibele dienstverlening krijgt juist vorm in een echte samenwerking, op basis van de elementen die u als klant belangrijk vindt.
Telesuper, afgestemd op uw wensen
Het aanbod van Telesuper is niet gebaseerd op een rigide vastgelegd model. Onze flexibele dienstverlening krijgt juist vorm in een echte samenwerking, op basis van de elementen die u als klant belangrijk vindt.
 
Naast ons assortiment bieden wij ook algemeen en specifiek advies, van het optimaliseren van uw inkoopproces tot individueel voedings- of dieetadvies. Wij zijn trots op onze leveringszekerheid van 100%. Met de praktische ICT-modules van Telesuper monitort en realiseert u uw inkoopbudget zonder overschrijding. Onze actieve binnendienst assisteert u proactief met het invullen van extra  wensen, het tijdig signaleren indien er niet is besteld, het oplossen van een calamiteit en nog veel meer.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.