Deze tekst heeft betrekking op: Telesuper algemeen
Steeds meer mensen zijn zich van bewust van het maken van gezonde voedingskeuzes. Toch is het lastig om te weten welke producten hier in meer of mindere mate aan voldoen.
Dankzij gezondheidsscores bij Telesuper bewuster inkopen
Gezondheidsscores per voedingsmiddel zorgen ervoor dat het maken van bewuste productkeuzes makkelijker wordt. Bij de Telesuperwebshop zal vanaf medio juli voor ieder voedingsmiddel een score op het gebied van gezondheid worden getoond. Deze scores zijn door Questionmark bepaald en gebaseerd op de richtlijnen van de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Questionmark plaatst een product in een bepaalde gezondheidscategorie. Er wordt gekeken of de voedingswaarden van het product aan bepaalde voorwaarden voldoen. Deze voorwaarden zijn meestal geformuleerd in termen van drempelwaarden: als een bepaalde voedingswaarde boven de drempelwaarde komt, hoort het product in een volgende gezondheidscategorie. Die drempelwaarden verschillen dan weer per productgroep. Hierdoor is van elk product in het foodassortiment van Telesuper extra informatie beschikbaar waardoor u bewustere keuzes kunt maken.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.