Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen
Maxivers staat voor een samenwerkingsverband tussen onafhankelijke, individuele ondernemers in de food branche met productie in eigen beheer. Op een vooruitstrevende en eenvoudige manier worden de producten en diensten aangeboden op de markt. Dagvers staat hierbij voorop.
Grenzeloos assortiment van Maxivers
Grenzeloos assortiment van Maxivers, in beeld
Maxivers benadert de markt en de klant vanuit een geheel eigen visie, gebaseerd op collegiale samenwerking en vooruitstrevend ondernemerschap. De klant staat hierin centraal. De ambachtelijke leveranciers van Maxivers doen dat voor het gemak, de efficiency en de continuïteit.
Maxivers regelt verder alles: van servicedesk, logistiek en de facturatie. Dit biedt de leverancier de gelegenheid zich volledig te concentreren op het vak: zorgen dat de klant de producten krijgt van de meest hoogstaande kwaliteit en precies volgens wens van de afnemer.
 
Het assortiment van Maxivers is grenzeloos. De inkoopafdeling is namelijk dagelijks bezig met producten vanuit heel de wereld zodat aan alle aanvragen kan worden voldaan. Kunt u een product niet vinden in het assortiment, dan kunt u dit met de desbetreffende leverancier opnemen waarna er snel geschakeld zal worden. De seizoensinvloeden op het assortiment van Maxivers worden vanuit de binnendienst op diverse manieren kenbaar gemaakt zodat u wekelijks op de hoogte blijft.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.