Deze tekst heeft betrekking op: Kleinschalig wonen

Grenzeloos assortiment van Maxivers

Grenzeloos assortiment van Maxivers, in beeld Maxivers benadert de markt en de klant vanuit een geheel eigen visie, gebaseerd op collegiale samenwerking en vooruitstrevend ondernemerschap. De klant staat hierin centraal. De ambachtelijke leveranciers van Maxivers doen dat voor het gemak, de efficiency en de continuïteit.
Maxivers regelt verder alles: van servicedesk, logistiek en de facturatie. Dit biedt de leverancier de gelegenheid zich volledig te concentreren op het vak: zorgen dat de klant de producten krijgt van de meest hoogstaande kwaliteit en precies volgens wens van de afnemer.
 
Het assortiment van Maxivers is grenzeloos. De inkoopafdeling is namelijk dagelijks bezig met producten vanuit heel de wereld zodat aan alle aanvragen kan worden voldaan. Kunt u een product niet vinden in het assortiment, dan kunt u dit met de desbetreffende leverancier opnemen waarna er snel geschakeld zal worden. De seizoensinvloeden op het assortiment van Maxivers worden vanuit de binnendienst op diverse manieren kenbaar gemaakt zodat u wekelijks op de hoogte blijft.

Wij houden u op de hoogte!