Deze tekst heeft betrekking op: Bedrijfskantines
Doordat Telesuper zich specialiseert in levering en distributie van boodschappen, worden boodschappen altijd geleverd wanneer u deze nodig heeft,
Telesuper betekent maatwerk in levering voor uw bedrijfskantines
Telesuper is maatwerk in levering voor uw bedrijfskantines, in beeld
Als Telesuper zijn wij trots op ons maatwerk in leveringen. Wij zorgen er voor dat wij dagelijks onze klanten optimaal kunnen bedienen door onze fijnmazige distributie en logistieke snelheid. 
 
Verder zorgt onze serviceafdeling dat extra wensen kunnen worden ingevuld, onvoorziene situaties worden opgelost en dat u op de hoogte wordt gebracht wanneer er op gebruikelijke momenten niet is besteld. Daarmee is de belofte van Telesuper gebaseerd op een samenwerking, die meer omvat dan alleen het leveren van boodschappen. Hierbij stellen wij dat onze service alle onderdelen omvat die klanten belangrijk vinden.
 
Telesuper is ook op het gebied van ICT meer dan een online supermarkt. Wij faciliteren ICT-koppelingen met uw inkoopsysteem en financiële administratie. Hierdoor kan onze bestelomgeving gekoppeld worden aan de kassa’s van uw bedrijfsrestaurant, waardoor bestellen vanuit de kassa mogelijk is.
 
Door deze diensten is Telesuper specialist voor kleinschalige catering van uw bedrijfskantine.

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.