Deze tekst heeft betrekking op: Kinderopvang
Telesuper is een succesvol leverancier voor kinderdagverblijven.
Telesuper garandeert 100% levering van uw boodschappen
Leverancier voor kinderdagverblijf, in beeld
Punctuele leveringen
Wij leveren een supermarktassortiment, aangevuld met het door u gewenste groothandelsassortiment. Dit doen wij wanneer en waar het u schikt. Wij kunnen gezamenlijk afspraken maken die leiden naar punctualiteit in de levering van uw boodschappen. Hierdoor kunnen wij u 100% levering garanderen.
 
Telesuper ontzorgt
Wij staan voor transparantie, duurzaamheid en betrokkenheid en ontzorgen u met onze dienstverlening. Laat de afhandeling van uw bestelling maar aan ons over; dan houdt u tijd over voor uw kernactiviteiten. 

De online supermarkt voor

Afbeelding over Kleinschalig wonen

Kleinschalig wonen

Wat wij bieden? Boodschappen op maat. Een gemakkelijke budgettool en handige receptenmodule. En we leveren tot in de koelkast. Wat kunnen wij voor jouw woongroep(en) betekenen?

Afbeelding over Kinderopvang

Kinderopvang

Jij zorgt voor de kinderen, wij voor de boodschappen. Betaalbaar, een assortiment op maat, duidelijke productinformatie en geleverd wanneer je wilt. Daar staan wij voor!

Afbeelding over Bedrijfskantines

Bedrijfskantines

Een bedrijfskantine bevordert niet alleen de gezondheid van medewerkers, maar ook een goede werksfeer. En werk je met ons samen, dan kun je rekenen op flexibiliteit en dagelijks verse boodschappen.